Hozzájárulok, hogy a DOVEX Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
Termék kategóriák

AQUA LAQUE_ruzs

 

 AQUA LAQUE RÚZS
NEM AZ, AMIT ELŐSZÖR GONDOLSZ!

Felejts el mindent, amit eddig a rúzsozásról és a különböző rúzsokról tudtál: rúzsok, szájfények, ajak balzsamok vagy fénylő ajak ceruzák; csillogó, vagy matt, púderes véghatás, nem beszélve a gyöngyházas fényekrol.

Üdvözlünk az Aqua Laque világában: egy rúzs, mely szakít minden eddigi hagyománnyal és megírja az ajkakról
saját történetét.

Érzések, érzelmek... Készen állsz egy új élményre?

1. ELEME A VÍZ
Mi lenne, ha a színek vizesen még szebbek lennének?

Az eddigi elképzelést a rúzsokról a hibrid változatok új formulájukkal teljesen átalakították.Az Aqua Laque termék innovációjával, Bourjois szintet lépett.A magas víz koncentráción és a nagyszerűen hidratáló tündérrózsa kivonaton kívül tartalmazza mindazokat az anyagokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy egy fénylő és különösen frissítő textúrát alkossanak. Akár a kinézete, akár az érintése, folyékony textúrája olyan lágy és finom, hogy elfelejted azt is, hogy rúzs van a szádon.

2. SZENVEDÉLYE A SZÍN

Néha olyan a hangulatod, hogy színekre vágysz! Az Aqua Laque csodás színekben kapható. Élettel teli nude árnyalatok, nélkülözhetetlen csillogó színek. Tiszta, ragyogó Aqua Laque színek! És a titok? Gyakorlatilag zsiradék és viasz mentesek, ezért a színek zavartalanul tündökölhetnek. Mivel ezeket a „filtereket” kiiktatták, a színek tisztán tükrözik saját szépségüket a színskála spektrumaiban.

• A friss nude egészséges ragyogást kölcsönöz,
• az elegáns pinkeknek nem lehet ellenállni, annyira csábosak,
• a vibráló narancsok azonnal jó hangulatot hoznak
• és az extravagáns vörösek, egyszerűen szenzációsak!

3. A CSILLOGÁSÁBA BELE LEHET SZERETNI

A csillogás egy vizuális illúzió, mely a felszínen látható. Új textúra, új név! Létezik már áttetsző csillogás, csillámos csillogás, most megérkezett a vizes-csillogás. Egy igazi hibrid elnevezés a csillogó hatás különösen finom, könnyű textúrájának kifejezésére! Aqua Laque újraértelmezi a csillogást: szofisztikált és modern, elegáns és érzéki, intenzív és természetes.

4. NAGYON LOJÁLIS, JÓL TAPAD, NEM FOLYIK SZÉT AZ AJKAKON

Néha a lojalitás tudományos eredmények kérdése! A hibrid rúzsok formuláját az alapozóknál alkalmazott technológia ihlette, melyek állaga emulzió szerű. Bourjois a lehetséges minimumra csökkentette a termék összetételében az olajos összetevőket. Felvitel után a rúzs nem kenődik szét, nem szálkásodik. Jól megtapad az ajkakon, nem folyik szét

5. TUDJA, HOGYAN CSÁBÍTSON

Egy igazi vágyott tárgy, melyet öröm gyűjteni. Egy igazi kis ékszer, készen arra, hogy egy kézitáska nélkülözhetetlen kelléke legyen! A kupakja krómozott színes metál, mely feltárja a termék csillogó színeit... Melyiket is válasszam? Ez igazi probléma! Egy modern, szép, nőies és igazi párizsi tárgy, egyik szín kívánatosabb, mint a másik. Szivacsos applikátora puha, szálai hosszúak, nagyon könnyű vele szép, színes ajkakat rajzolni.

6. ÉS MÉG HUMORÉRZÉKE IS VAN

8 tiszta, élénk szín, nem csillámos!