Hozzájárulok, hogy a DOVEX Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.

bourjois bloggers

Forumshopblog.hu 

4 éve vezetem a Forum Shops blogot. Szabadidőmben kezdtem írni, de hamar a szenvedélyemmé vált a blogolás és a szépségápolás.

Leginkább a terméktesztekkel próbálok segíteni, hogy mindenki könnyen eligazodjon a rengeteg márka és termék között, de smink és frizura ötletek is megtalálhatóak a blogomon. És a divatot is próbálom becsempészni a bejegyzések közé.

www.forumshopsblog.com


1 paletta, rengeteg lehetőség - Bourjois Smoky Stories

A januárban boltokba került Bourjois Smoky Stories szemhéjpúder-paletták megkönnyítik a reggeli készülődést és az esti programokhoz is jól kihasználhatóak. Színösszeállításuknak köszönhetően egy visszafogott nappali sminket is készíthetsz, de a középen található fedőfénnyel igazi buli sminket varázsolhatsz velük.
 

BOURJOIS DARK PRIVILEGE - AZ ULTRA FEKETE KOLLEKCIÓ

Légy merész, és válaszd a feketét! A Bourjois Dark Privilege kollekciója segít Neked abban, hogy elkészítsd a legfeketébb, legkihívóbb sminked a hétvégi buliba, vagy ha elég bátor vagy, akkor nappalra. Az ultra fekete pigmentekkel dúsított termékek biztosítják, hogy tekinteted ragyogó, csábító és sugárzó legyen. 

 

pankasbeauty.hu

Zachár Panka vagyok, 17 éves tanuló, a Panka's beauty blog írója. Negyedik éve szerkesztem egyre nagyobb lelkesedéssel a Panka's beauty-t, aminek nem tudnám egyszóval megfogalmazni a témáját, hiszen nem sorolnám sem a beauty, sem a fashion blogok közé, szívesebben nevezném lifestylenak. 

pankasbeauty.hu

 

 

 

 

Lakkomlakkom.hu 

Rigó Edina vagyok, a Lakkomlakkom bloggere.  Azt vallom, hogy minden nő megérdemli azt a csepp luxust, amit egy jól megválasztott körömlakk viselése jelent.

A körömlakkok világában a varázslat fogott meg. Az a varázslat, ami lehetővé teszi, hogy vidámabbnak, vagányabbnak, dögösebbnek vagy éppen elegánsabbnak érezzem magam tőlük. Egyik nap a végzet asszonya vagyok, másnap hipszter, aztán glittermániás kislány vagy visszafogott üzletasszony. Bármi lehetek. Bárki. Nem kell skatulyába szorítanom magam, nem kell elköteleznem magam egy stílus mellett. Nem kell semmit átgondolnom, hozhatok felelőtlen döntéseket, amiket bármikor jóvá tehetek egy kis körömlakklemosóval.Olyan szabadság ez, amit üvegben árulnak és nincsenek következményei. Lakkomlakkom.hu

 Bourjois – La Laque

A Bourjois tavaszi újdonságai közé tartoznak a vadonatúj, La Laque körömlakkok, amik 12 színben lesznek elérhetőek május elejétől. Közülük szeretnék most hármat megmutatni nektek.A lakkok különlegessége leginkább a formákban rejlik, egyrészt az üveg külseje is szokatlan, másrészt az ecset is meglepő újításon ment keresztül.

szepseglabor.blog.hu

Szabina vagyok, a Szépséglabor blogbere. Több mint 2 éve blogolok főként szépségápolásról, de a Szépséglaborban találkozhatsz egy kis divattal és életstílussal is. Szeretnék átadni a lehető legtöbbet a tapasztalataimból, amiből smink- és krémmániásként van bőven... Illetve arra buzdítani mindenkit, hogy hajrá, ez nem ördöngősség és már egy kis odafigyeléssel vagy néhány apró trükkel is sokat érhetünk el. A cél egyszerűen az, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és merjük megmutatni magunkat! 

szepseglabor.blog.hu


 

Rouge Edition Velvet Új áranyalatok

Ha eddig valakit az élénk színek tartottak vissza attól, hogy kipróbálja a Rouge Edition Velveteket - mostantól nincs kifogás, megérkeztek ugyanis a visszafogottabb változatok. Bár az eredeti kollekcióban is helyet kapott két "hétkönapbiztosabb" árnyalat, a nude trendet tekintve jobbkor nem...

RAGYOGÓ BŐR 3 LÉPÉSBEN  

Természetesen hatású, ragyogó bőr - a legtöbben éppen ezt szeretnénk elérni amikor sminkelésre kerül a sor. Egy biztos alapot, ami inkább kihangsúlyoz mint eltakar. Azt hiszem ebben segíthetek... Mindössze 3 lépérse lesz szükség. A Bourjois Healthy Mix termékcsaládja ugyanis épp úgy lett megalkotva, ...

EGY ÚJ ÉLMÉNY | BOURJOIS AQUA LAQUE

Egy teljesen új formula, ami semmi eddigihez nem hasonlítható...? Bizony, van új a nap alatt a sminktermékek terén is, itt van például a Bourjois újdonsága ami a rúzsok egy új kategóriáját teremtette meg.