Hozzájárulok, hogy a DOVEX Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
Termék kategóriák

Bourjois Dark Privilege - Az ultra fekete kollekció

Légy merész, és válaszd a feketét! A Bourjois Dark Privilege kollekciója segít Neked abban, hogy elkészítsd a legfeketébb, legkihívóbb sminked a hétvégi buliba, vagy ha elég bátor vagy, akkor nappalra. Az ultra fekete pigmentekkel dúsított termékek biztosítják, hogy tekinteted ragyogó, csábító és sugárzó legyen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kollekció 3 termékből áll, melyek fekete-arany csomagolása exkluzív érzetet kelt. A krémes szemceruza tökéletes alapja lehet egy füstös szemsminknek, mert lágy állaga biztosítja, hogy száradás előtt könnyű legyen elsatírozni. A ceruza visszacsavarható, és a végén egy hegyező is található. 

A szemhéjtus 0,5 mm-es ecsete gondoskodik a precíz vonalvezetésről és garantálja, hogy a legvékonyabb vonalat is könnyű legyen meghúzni vele. Folyékony formulája hamar megszárad és a nap végéig a helyén marad. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Twist up the Volume spirál már korábban megjelent a Bourjois termékei között, de annyira szuper, hogy ebben a kollekcióban megjelent az ultra fekete árnyalata. 2 pozíciójú keféjének köszönhetően hosszabbíthatjuk és szétválaszthatjuk vagy dúsíthatjuk is pilláinkat vele. Az intenzív fekete árnyalatának köszönhetően kiemeli és ellenállhatatlanná teszi a tekinteted.