Hozzájárulok, hogy a DOVEX Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
Termék kategóriák

Bourjois La Laque

A Bourjois tavaszi újdonságai közé tartoznak a vadonatúj, La Laque körömlakkok, amik 12 színben lesznek elérhetőek május elejétől. Közülük szeretnék most hármat megmutatni nektek.

A lakkok különlegessége leginkább a formákban rejlik, egyrészt az üveg külseje is szokatlan, másrészt az ecset is meglepő újításon ment keresztül. Először aggódtam, hogy a lekerekített “háromszög” kupakkal nehéz lesz lakkozni, de könnyen kézre áll, semmi nehézséget nem okoz. Az ecset szára kapott három kis vájatot, amiknek köszönhetően elvileg egyenletesen adagolódik a festék – én nem vettem észre, hogy ez bármi extrát adott volna a lakkozási élményhez, de negatív hatást sem tapasztaltam ezzel kapcsolatban. A lakkok mind két rétegben fedtek, még a legvilágosabb is, ami igencsak kellemes meglepetés volt. Az állaguk kicsit sűrűbb, mint az átlag, de nem spórolósan lakkozva könnyű velük egyenletesen beteríteni a körmöket.

Maga az ecset rövid, tömött és kerek, ránézésre semmi különös, de olyan szépen terül a körmökön, hogy nagyon könnyű vele elérni a tökéletes ívet a körömágybőr mentén. Ez főleg a keskenyebb körmökkel rendelkező lányoknak lesz előny, nekünk ugyanis a Rival de Loop vagy a L’Oréal féle ecsetek – hiába fantasztikusak – már túl szélesek.

Első körben a nőiesebb, tavasziasabb lakkokat szeretném megmutatni, mint például a Flambant Rose (4). A Dovex legutóbbi blogger-tájékoztatóján választhattam ki, hogy melyik színeket szeretném tesztelni – páran láthatták is a hosszú percekig tartó vívódásomat – ezen a számomra dinnyeszínű lakkon viszont nem kellet sokat gondolkodnom, annyira megtetszett már az első pillanatban.

 

Mostanában kezd nagyon megtetszeni a narancs szín is a körmökön (erről csak és kizárólag Szabina és a Chanel Mirabella tehet), de nem a sütőtök-szerűen élénkek, hanem a finomabbak, mint az Orange Outrant (3) is.

 

Az enyhén barackos nude Chair et Tendre (2) is egy nagyon eltalált szín – bárcsak többet hordanék ilyen egyszerű körmöket, le sem lehetne vakarni rólam ezt az árnyalatot.

 

Itt van egy kevésbé sikerült telefonos kép is az összes árnyalatról, csak hogy lássátok, milyen színekre lehet számítani. Nekem még a kék Only Bluuuue (11) és a türkiz Ni Vernis Bleu (12) van még meg, őket is megmutatom hamarosan. :)

A La Laque körömlakkok május elejétől lesznek elérhetőek a Müller, Douglas és Marionnaud üzletekben, az áruk pedig 2000 forint lesz. Aki úgy dönt, hogy rászánja ezt az összeget egy krém finisű lakkra, az biztos nem fog csalódni.

Eddig nem sok Bourjois lakkról volt szó a blogon, mostantól viszont ez megváltozik, mivel 3 másik Bourjois blogger társammal együtt sorra hozzuk majd nektek a márka termékeiről szóló teszteket. ;)

Az eredeti cikket itt olvashatjátok: http://lakkomlakkom.hu/2015/04/bourjois-la-laque/