Hozzájárulok, hogy a DOVEX Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
Termék kategóriák

BOURJOIS NYEREMÉNYJÁTÉK

DM BOURJOIS ÖSZI NYEREMÉNYJÁTÉK

A 8 db Bourjois termék vásárlását igazoló számlákat erről a linkről letöltött Játékos adatlaphoz kell csatolni. A számlákat összegyűjtve, a kitöltött Játékos adatlappal együtt kell visszaküldeni a Dovex Kft címére (Címe: Budapest 1438, Pf. 506) a kiválasztott ajándéktermék megjelölésével. Bármilyen ajándék terméket választhat a Bourjois smink termékkínálatából. 

A választott ajándék terméket kézhezvételtől számított két héten belül postai úton juttatjuk el a Játékosnak. A Játékos adatlapoknak és az igazoló számláknak legkésőbb 2014. December 10.-ig kell beérkezniük a Dovex Kft. címére (Budapest 1438, Pf. 506). A fődíj sorsoláson a Játékos a beküldött füzettel automatikusan vesz részt.

 

MÜLLER BOURJOIS ÖSZI NYEREMÉNYJÁTÉK

Hogyan tudok résztvenni a játékban?

A vásárlások után járó matricákat a Müller üzletekben* kihelyezett, vagy a lenti linkről kattintva letöltött pontgyűjtő füzetekben kell gyűjteni. Minden Bourjois termék vásárlása után jár 1 db matrica, kivétel a Bourjois Glamour illatok, amely után 2 db matrica jár.

Kuponfüzet letöltése ide kattintva.

Mit kell tennem ha betelt a pontgyűjtő füzet?

Amennyiben a pontgyűjtő füzetben összegyűlt a 8 db matrica, azt jelezni kell a pénztárnál és a Játékos ajándékként választhat egy bármilyen Bourjois sminkterméket az üzlet kínálatából. 


A pénztáros a beváltott pontgyűjtő füzetet áthúzással és lepecsételéssel érvényteleníti, és a játékosnak visszaadja.


A fődíj sorsolásán az vesz részt, aki a kasszánál kihelyezett pontgyűjtő dobozba 2014. november 30.-ig bedobja a 8 db matricát tartalmazó – érvénytelenített vagy érvénytelenítés nélküli - pontgyűjtő füzetet. 

Bourjois őszi nyereményjáték ÁSZF és adatvédelmi tájékoztató

 

DOUGLAS BOURJOIS ÖSZI NYEREMÉNYJÁTÉK

A vásárlások után járó matricákat a Douglas Parfümériákban kihelyezett pontgyűjtő füzetekben kell gyűjteni. Minden Bourjois termék vásárlása után jár 1 db matrica, kivétel a Bourjois Glamour illatok, amely után 2 db matrica jár.

A matricákat a fizetés után a pénztárakban kapják meg a vásárlók.

Amennyiben a pontgyűjtő füzetben összegyűlt a 8 db matrica, azt jelezni kell a pénztárnál. A vásárló a megjelölt 5 db promóciós termék közül egy ajándékot választhat a készlet erejéig:

  • 390334 Arcpirosító n°33  
  • 366712 Szemceruza Ultra fekete
  • 380610 Volume Glamour Ultra Fekete Szempillaspirál
  • 360532 Healthy Balance kompakt púder n°53
  • 301085 Kabuki ecset

A pénztáros a beváltott pontgyűjtő füzetet áthúzással és lepecsételéssel érvényteleníti, és a vásárló részére visszaszolgáltatja.

A fődíj sorsolásán a Dovex Kft. címére (Budapest 1438, Pf. 506) határidőben visszaküldött, 8 db matricát tartalmazó érvénytelenített vagy érvénytelenítés nélküli pontgyűjtő füzettel tud részt venni a Játékos. (Kérjük, az adatokat pontosan töltse ki.)  A pontgyűjtő füzeteknek legkésőbb 2014. December 10.-ig be kell érkezniük a Dovex Kft. címére.

Bourjois őszi nyereményjáték ÁSZF és adatvédelmi tájékoztató