Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SMTP has a deprecated constructor in /chroot/home/parfumsc/bourjois.hu/html/class.smtp.php on line 24
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF) - Bourjois
Hozzájárulok, hogy a DOVEX Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
Termék kategóriák

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÁSZF

 

Kérjük, hogy amennyiben Ön felhasználója, www.bourjois.hu oldalnak  figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben tudomásul veszi és elfogadja az alábbi szerződési és szállítási feltételeket!

1. A Vállalkozás adatai

Cégnév: Dovex Kft
Székhely: 1139 Budapest Váci út 95

Levelezési cím: 1139 Budapest Váci út 95
Adószám: 11766371-2-41

Cégjegyzékszám: 01 09 675573

E-mail: info@bourjois.hu

2. Regisztráció

A regisztráció során Önnek vezeték és keresztnevét, e-mail címét, telefonszámot kell beírnia. Az Üzemeltető a regisztrációról e-mailben aktiváló linket küld Önnek, amelynek segítségével véglegesítheti regisztrációját. Sikeres regisztrációt követően Ön bejelentkezhet Honlapunkon. Regisztrációját e-mailben meg kell erősítenie.

Adatbevitel

Amennyiben rendelkezik regisztrációval, be tud jelentkezni. 

Amennyiben nincs regisztrációja, az alábbi adatok megadása szükséges: vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám; számlázási cím (közterület, település, irányítószám), szállítási cím (közterület, település, irányítószám).

Adatbeviteli hibák javítása

Regisztrációja során megadott adatait bármikor megváltoztathatja. Ha bármilyen technikai vagy felhasználói segítségre van szüksége akkor jeleze az info@bourjois.hu e-mail címen.

Felhasználói fiók törlése

Vásárlói fiókjának törlését bármikor kezdeményezheti. Nem kell mást tennie, mint az info@bourjois.hu címre egy e-mailt. Fiókját az e-mail beérkezése utáni következő munkanapon töröljük.

3. Árak

A termék/szolgáltatás mellett feltüntetett árak bruttó javasolt fogyasztói árak, az általános forgalmi adót is tartalmazzák. 

4. Adatvédelem

Adatvédelmi elveinket itt olvashatja el.

A weboldal böngészésével, elfogadja az Vállalkozás általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

5. A panaszkezelés módja

A Vállalkozás kijelenti, hogy nem áll rendelkezésére a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény szerinti magatartási kódex.

Fogyasztói panaszügyintézés írásban ill. telefonon történik, az (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: 1139 Budapest Váci út 95 Dovex Kft. vagy az info@clarins.hu e-mail címre.

A Vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület elérhetőségei:

Budapesti Békéltető Testület

Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.III.em.310.

Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf. 10.

Tel: 06 (1) 488-2131

Fax: 06 (1) 488-2186

E-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu

 

Jelen szerződés magyar nyelven készült.