Hozzájárulok, hogy a DOVEX Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
Termék kategóriák

forumshopsblog 2015 - 1 paletta, rengeteg lehetőség - Bourjois Smoky Stories

A januárban boltokba került Bourjois Smoky Stories szemhéjpúder-paletták megkönnyítik a reggeli készülődést és az esti programokhoz is jól kihasználhatóak. Színösszeállításuknak köszönhetően egy visszafogott nappali sminket is készíthetsz, de a középen található fedőfénnyel igazi buli sminket varázsolhatsz velük. 

 
 
 
 
 
Magyarországon 6 színárnyalatban kapható, mindegyik paletta 3 színt és középen egy fedőfényt tartalmaz. Ez az áttetsző csillámos réteg nem nyomja el a színeket, ragyogást ad a tekintetednek. Az egyes palettákon belül olyan jók az összeállítások, hogy többet nem kell azon gondolkoznod, melyik 3 szemhéjpúdered használd egy füstös szem kialakításához, de persze a színek önmagukban is gyönyörűek. Az állaga púderes, felvitelkor nem potyog, a szemhéjbázist tartalmazó formulájának köszönhetően pedig akár 12 órán át biztosan a helyén marad a szemhéjfesték. Hamarosan élesben is megmutatom a palettákat!