Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SMTP has a deprecated constructor in /chroot/home/parfumsc/bourjois.hu/html/class.smtp.php on line 24
la laque - Bourjois
Hozzájárulok, hogy a DOVEX Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
Termék kategóriák

la laque

Bourjois új lakk kollekciója, gazdag színválaszték, csodás ragyogás. Tiszta színek a ragyogó körmökért!

A La Laque kollekció új szintre emeli a körmök lakkozásának művészetét. Csodás, koncentrált színek, abszolút ragyogás, La Laque körmeinek egy párizsi jelleget ad. Bourjois felhasználta a színek területén szerzett szakértelmét, hogy megalkossa a La Laque kollekció 12 színárnyalatát. A széles választékot a kifutók trendi színei ihlették. A formulában tiszta, telített pigmentek vannak, így a lakk már az első rétegben is tökéletesen fed, és gyönyörű fénye lesz.

A La Laque körömlakkok csomagolása kiemelkedik az egyedi designnal; a modern, álamvonalas üveggel. A színek nőiesen elegánsak és szépen csillognak. Egy precíziós ecset a mindenkori pontos, egyéni eredményért…

- Bourjois kombinálja a precíz, felvitelt és a tökéletes fedést. A körmök festése, még soha nem volt ennél könnyebb.

- Egy széles, precíz, kerek ecset.

- Alkalmas minden körömformához, legyen az akár széles, akár keskeny, hosszú vagy rövid. Egy ecsetvonás tökéletesen befedi a körmöt… majdhogynem túl egyszerű is.

- Az elcseppenést gátló szár, hibátlan felvitelt tesz lehetővé.

A vertikális barázdák csak a megfelelő mennyiségű lakkot engedik az ecsetre, így a használat leegyszerűsödik. A körmök festése még soha nem volt ennyire könnyű. 

12 intenzív, fénylő, kiegyensúlyozott színárnyalat