Hozzájárulok, hogy a DOVEX Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
Termék kategóriák

Push up Volume Glamour szempillaspirál

LÁTVÁNYOS SZEMPILLÁK A BOURJOIS-TÓL

A Volume Glamour szempillaspirál családban én szeretnék lenni a dúsítók között a legszuperebb dúsító…! Azok számára, akik soha nem voltak elégedettek a szempillájukkal, Bourjois minden nap újra értelmezi a volument, göndörítést és a fenséges dúsítást… Ellenállhatatlanul, az új VOLUME GLAMOUR Effet Push Up szempillaspirál az a szempilláknak, mint a Push Up melltartó a nőies vonalaknak: azonnali emelés és dúsítás. 

EFFET PUSH UP, DÚS SZEMPILLÁK, CSÁBÍTÁS 3 LECKÉBEN

LECKE: Büszkélkedj a pilláid vonalával!

Volume Glamour Effet Push up azonnali, feltűnő, intenzíven dús szempillákat eredményez. Egy merész szempillaspirál, mely teltebb, hangsúlyosabb, göndörebb szempillákat nyújt.

Extra dúsító, emelő kefe Az emelő kefét az extra hosszú és vastag pillák elérésére tervezték. Az átmérőjét kifejezetten a gyors és könnyű használatra szánták, 15 tároló egység található a sörték között. Ez a kialakítás a pillák maximális fedését eredményezi egy húzással a szempillák teljes hosszán, a tövektől a végekig.