Hozzájárulok, hogy a DOVEX Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
Termék kategóriák

Rouge Edition Velvet

Az új Bourjois ajakrúzs.Matt véghatás, ragyogó színek. Könnyed, olvadó textúra, olyan, mintha semmi nem lenne az ajkakon.És nem utolsósorban könnyű felvinni, viselete nagyon jó érzés, és 24 óráig fennmarad. Egy meglepetés! Egy forradalom!

A Rouge Edition Velvet 8 színárnyalatban

01 Personne ne rouge

Álmaink vörös ajkai. Klasszikus, ultra-intenzív, mint a színésznők ajkai. Minden nő nélkülözhetetlen kelléke.


02 Frambourjois

Kicsit halványabb, mintha kiszívta volna a nap, Frambourjois egy vörös bogyó, rózsaszín árnyalattal. Tökéletes választás azok számára, akik ki akarják próbálni a pirosat, anélkül, hogy feladnák a rózsaszín árnyalatot, vagy fordítva.

03 Hot pepper

Az ütős narancs-vörös. Modern és elegáns. Piros, mint a modern pipacs.04 Peach Club

Diszkrét, sápadt, narancs árnyalat, tökéletes a hatvanas évek színeinek felidézésére.05 Olé flamingo!

Mély pink, a málna fénylő, friss, élénk érintésével. Intenzív és meglepő.06 Pink pong

A merész, hihetetlenül poszt-modern fukszia. Pop. Tökéletes választás a stílus hangsúlyozására.07 Nude-ist

Rózsafa a természetes ajkak színéért. Hihetetlenül egyszerű szín, mely megegyezik az ajkak színével, ideális mindennapi viselet.


08 Grand Cru

Sötét burgundi vörös, egy kis fénylő pink érintéssel, ezért annyira jó viselni.Bársonyos véghatás- Bourjois exkluzív

 

A Rouge Edition Velvet ajakrúzs meglepő textúrája

először olyan, mint egy lakk az ajkakon. De ha felvittük, könnyeddé, mattá és bársonyossá válik, ami nagyon jó érzés, elkápráztató és szexi. Igazi felfedezés.

Tiszta üveg és egy ferde, szivacsos applikátor egy újfajta ajakrúzs, melynek felvitele könnyű és precíz. Igazi meglepetés!

EGYEDI ÉRZÉKI ÉRINTÉS

A lágy, fluid textúra siklik az ajkakon, a végeredmény olvadó, könnyű, bársonyos, matt ajkak.

A Rouge Edition Velvet hihetetlen érzéki minősége „a második bőr” érzésének lágyságát kelti életre. A matt hatások közül, a bársonyos matt, kétségkívül a legelbűvölőbb.

MATT ÉS HIHETETLENÜL KÖNNYŰ

Bourjois rúzsokkal szembeni elvárása legfőképpen az, hogy az ajkak tartósan hidratáltak legyenek.

Igen, a matt ajkak nagyon szépek lehetnek, de akkor nem, ha néhány óra múlva kiszáradnak. Ezért tiszta pigmentekkel és illóolajokkal gazdagítva, a formula könnyed, viselni jó érzés, és nagyon tartós.

STRESSZ MENTES SZÉPSÉG A ROUGE EDITION VELVET SEGÍTSÉGÉVEL!

Hogy könnyű legyen használni, a puha, bolyhos, tartályos, ferde applikátor segítségével a rúzs felvitele gyors és egyszerű.

A Rouge Edition Velvet matt, mindenki számára megfelelő; hangsúlyos árnyalatokban, több rétegben felvihető, megfelel minden a szépséggel szemben támasztott szeszélyes elvárásnak is

TARTÓS FEDÉS

Rouge Edition Velvet matt rúzs a mindennapokra.A 24 órás fedés, addig marad az ajkakon, amíg el nem távolítjuk. Nem kenődik, egyenletesen fed egész nap, és egész este folyamán.

HANGSÚLYOS SZÍNEK

A bársonyos hatás szín élénkítő, tiszta pigmentekkel kombinálva: vibráló és egyedi. Bourjois a színek szakértője tudja, hogy a matt véghatás kiemeli a színeket. És az eredmény? Csodás „szín koncentrációk „ a szezon csodás ajkaira. A könnyebb választás érdekében tiszta csomagolás és a fényes kupak mutatja a rúzsok árnyalatát, a Rouge Edition színkódjaival.

8 TRENDI SZÍNÁRNYALAT

Már a kifutókon láthattuk, hogy a matt, bársonyos színű ajkak az idei tavasz és nyár slágerei. Rouge Edition Velvet 8 színárnyalata lehetőséget teremt, hogy minden nap olyan színű ajkunk legyen amire éppen vágyunk.