Hozzájárulok, hogy a DOVEX Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
Termék kategóriák

szepseglabor 2015 BOURJOIS ROUGE EDITION VELVET NUDES


Figyelem, figyelem! Mindenki kedvenc matt rúzsai 4 új árnyalattal bővültek idén tavasszal! Mutatom is őket...

Ha eddig valakit az élénk színek tartottak vissza attól, hogy kipróbálja a Rouge Edition Velveteket - mostantól nincs kifogás, megérkeztek ugyanis a visszafogottabb változatok. Bár az eredeti kollekcióban is helyet kapott két "hétkönapbiztosabb" árnyalat, a nude trendet tekintve jobbkor nem is érkezhettek volna az új darabok!

A formula a már ismerős utánozhatatlanul könnyű és különlegesen folyékony ajaklakk, ami felvitel után 10 perccel mattá változik az ajakakon. És ami talán a legfontosabb: nem szárít. Sokszor használom a kedvenc árnyalataimat, a Grand Cru az ide tél nagy slágere volt nálam, de még mindig meglepődök mennyire könnyű ezeket a rúzsokat viselni. A  tartósságról pedig csak annyit, hogy ha kávé és egy kis süti is kilátásban van egy délutáni programban, esetleg koktélozás később, és nem tudok lemondani az erősebb rúzsról - mindig egy Rouge Edition Velvet után nyúlok. Mert nincs is annál jobb mikor nem kell ezekben a helyzeteben aggódnunk a rúzsunk állapota miatt.

Bár az új árnyalatokat a nude kategóriába sorolták, és valóban a visszafogottabbak közé tartoznak, azért szintén nagy adag pigementációval rendelkeznek. Inkább lágyabb pinkek, és határozottan nem észrevétlenek az ajkakon. (A "legnude-abb" árnyalat a Nude-ist az eredeti csapatból). A kedvenceim aSo Hap'pink - tökéletes tavaszi pink anélkül hogy túl rózsaszín lenne és a Beau Brun - a nagyon különleges, kicsit téglavörös színe miatt.

Az egyébként is extra tartós rúzsokat még jobban bebiztosíthatjuk a Contour Edition kontúrceruzákkal, amiket én magukban is nagyon szeretek használni. Krémesek, de elég kemyének ahhoz hogy szépen fel lehessen vinni őket megrajzolva a pontos kontúrt. 8 árnyalatban kaphatóak, amik elég jól lefedik a színskálát a vöröstől a nude-ig, úgyhogy érdemes lehet köztük szemezgetni.

És a végére még egy jó hír - 3 másik bloggerrel együtt részt veszek a Bourjois bloggerprogramjában, ami azt jelenti, hogy a jövőben még több újdonságról tudunk majd beszámolni mint eddig! Én nagyon örülök ennek a közreműködésnek, mert eddig is sok gyönygszemre leltem tőlük. Ugyanakkor természetesen továbbra is mindig az őszinte véleményemet olvashatjátok majd minden termékről itt a blogon!

 
Ti melyik új Rouge Edition Velvet rúzst választanátok?