Hozzájárulok, hogy a DOVEX Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.

Újdonságok

 

LA LAQUE

Bourjois új lakk kollekciója, gazdag színválaszték, csodás ragyogás. Tiszta színek a ragyogó körmökért! 
A La Laque kollekció új szintre emeli a körmök lakkozásának művészetét. Csodás, koncentrált színek, abszolút ragyogás, La Laque körmeinek egy párizsi jelleget ad. Bourjois felhasználta a színek területén szerzett szakértelmét, hogy megalkossa a La Laque kollekció 12 színárnyalatát.

AQUA LAQUE RÚZS NEM AZ, AMIT ELŐSZÖR GONDOLSZ!

Felejts el mindent, amit eddig a rúzsozásról és a különböző rúzsokról tudtál: rúzsok, szájfények, ajak balzsamok vagy fénylő ajak ceruzák; csillogó, vagy matt, púderes véghatás, nem beszélve a gyöngyházas fényekről. Üdvözlünk az Aqua Laque világában: egy rúzs, mely szakít minden.....

 

DARK PRIVILIGE KOLLEKCIÓ

BOURJOIS SZEMEK MOST ULTRA FEKETÉK! FEKETE AZ FEKETE! DE HA A SMINKRŐL BESZÉLÜNK, AKKOR LÉTEZIK A FEKETE ÉS AZ ULTRA FEKETE. DARK PRIVILEGE KOLLEKCIÓ BEMUTATJA A BOURJOIS ULTRA FEKETE ÁRNYALATAIT!

LÉGY MERÉSZ!

 

BOURJOIS  NÉGYRÉSZES SZEMHÉJFESTÉK

FEDEZD FEL MAGADBAN A SMINKMESTERT A BOURJOIS SMOKY STORIES PALETTÁJÁVAL! 3+1 rétegezhető árnyalat A 3 egymással harmonizáló szemhéjpúdert kiegészíti egy újgenerációs fedőfény.

 

SILK EDITION KOMPAKT PÚDER

Bourjois megalkotta ÚJ SZENZÁCIÓS PÚDERÉT a Silk Edition kompakt púdert, mely különös, érzéki utazásra hív…A Silk Edition textúráját a selyem ihlette, úgy tervezték, hogy olyan könnyedén érintse a bőrt, mint egy cirógatás. Formulája olvadó és láthatatlan...

 

ÚJ SZEMÖLDÖK CERUZA

A szemöldöknek az arcvonások harmóniájában kiemelkedő szerepe van. Nemcsak az arckifejezéseket hangsúlyozza, de strukturálja az arcot és kiemeli a szemeket. A Sourcil Précision szemöldökceruzák palettájában 6 precíz és finom árnyalatot találhatunk, mellyel még a kezdők is professzionális eredményt érhetnek el.

 

VOLUME GLAMOUR PUSH UP SZEMPILLASPIRÁL

Volume Glamour szempillaspirál családban én szeretnék lenni a dúsítók között a legszuperebb dúsító…! Azok számára, akik soha nem voltak elégedettek a szempillájukkal, Bourjois minden nap újra értelmezi a volument, göndörítést és a fenséges dúsítást…

 

 

ROUGE EDITION 12 HOURS

A Rouge Edition rúzsok családja bővül Új tartós rúzsok a Bourjoistól“ Rouge Edition 12 hours”! Bourjois megszólít minden rúzst kedvelő hölgyet, és órákon át tartó szédítő mosolyt ígér az új ROUGE EDITION 12 órán át tartó változatával.1

 

VOLUME 1 SECONDE SZEMPILLASPIRÁL

Dúsítsd szempilláidat a Bourjois legújabb szempillaspiráljával! Egy szempillaspirál titka, mely megtartja ígéreteit: tökéletes kombinációja a formulának és kefének. 

 

ROUGE EDITION VELVET

Az új Bourjois ajakrúzs.Matt véghatás, ragyogó színek. Könnyed, olvadó textúra, olyan, mintha semmi nem lenne az ajkakon.És nem utolsósorban könnyű felvinni, viselete nagyon jó érzés, és 24 óráig fennmarad. Egy meglepetés! Egy forradalom!

 

1, 2, 3, PERFECT CC KRÉMALAPOZÓ

A CC krémalapozó és korrektor krém újdonság a Bourjois alapozói között. Ötvözi az alapozók és bőrápolók jó tulajdonságait, amit ígér, az egész nap folyamán 100%-ban korrigált és hidratált arcbőr.

 

NUDE SO LAQUE KOLLEKCIÓ

Ebben a szezonban Bourjoisnál a köröm művészete nagyon természetes:  nude nail art – természetes körömművészet

 

 

CLUBBING VÍZÁLLÓ SZEMCERUZA

Bourjois új Mix and Match kollekciójában az egyedi művészi megjelenésre törekszik. Merj játszani a feltűnő neon színekkel, keverd és passzítsd a színeket, hatásokat, textúrákat, fedést és a vonalakat …