Hozzájárulok, hogy a DOVEX Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
Termék kategóriák

VOLUME 1 SECONDE SZEMPILLASPIRÁL

Azonnali, maximális dúsítás! 

Dúsítsd szempilláidat a Bourjois legújabb szempillaspiráljával! Egy szempillaspirál titka, mely megtartja ígéreteit: tökéletes kombinációja a formulának és kefének. 


360°-os csábítás

A kefében találtható gömbölyű végű sörték minden egyes szempillát tökéletesen dússá varázsolnak. A különleges kefe a Bourjois legújabb innovációja, melyet a professzionális hajkefék ihlettek. Maximálisan kifésüli és azonnal dúsítja a szempillákat.

Mi a titka? A Bourjois újítása: egy speciális kefe egyenes és gömbölyű végű sörtékkel. A gömbölyű végű sörte tökéletesen bevonja a szempilla egész hosszát, míg az egyenes söre szétválasztja a szempillákat.360°-os szenvedély

Egy tartós dúsított formula 

Érzékien dúsít minden egyes szempillát. A formula középpontjában a 3 aktív „Lashmorphing” összetevő azonnal dúsító hatással. Karnauba és méh viasz, valamint jojoba kivonatoknak köszönhetően még a legkisebb szempillákat is egy rugalmas és ellenálló réteggel vonja be a tövétől egészen a végéig, már az első felvitelnél.  


Jobb, mint egy egyszerű dúsító szempillaspirál: egy lépésben eltávolítható, 16 órán át tart, és kapható vízálló változatban is.